Hodnocení obchodu

4,8 93 hodnocení
5
86x
4
2x
3
0x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lenka Kocmichová | 7.6.2022
JH Avatar autora Jindřiška Hálková | 6.5.2022
Jsem velmi spokojena, rychlá komunikace, maximální spokojenost s kvalitním zbožím.
LM Avatar autora Lucia Miháliková | 5.5.2022
J Avatar autora Julie | 29.4.2022
Spokojenost
JB Avatar autora Jana Brestovanská | 20.4.2022
Rychlé dodání, produkty bez problémů, byla jsem spokojená????
Avatar autora Radmila Špíšková | 19.4.2022
ano, jste výborní
S Avatar autora Slávka | 19.4.2022
Rychlé jednání a dodání, akce doručení do Balíkovny zdarma, vše bez problémů, budu se vracet :).
RF Avatar autora Radim Filípek | 14.4.2022
rychlá komunikace, spokojenost
JC Avatar autora Jaroslav Cabalka | 7.4.2022
Rychlé dodání, fajn ponožky …
LH Avatar autora Lenka Hnátnická (Administrátor) 11.4.2022
Dobrý den, Jaroslave, moc nás těší spokojenost s objednávkou na našem eshopu. Krásný den, Lenka
MJ Avatar autora Marcela Jahodová | 15.9.2021
+ výborná komunikace na zákaznickém servisu, vše vyřídí obratem + extra rychlé doručení + velmi dobrá cena + kvalitní produkty
LH Avatar autora Lenka Hnátnická (Administrátor) 26.1.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a vážíme si času, který jste věnovala hodnocení. Udělala jste nám velkou radost! Lenka z Vybavenífitness
Avatar autora | 19.7.2021
+ výborná komunikace,
+ rychle doručení
+ dobra cena

Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení i za Váš nákup, udělalo nám radost :-). Věříme, že budete se zakoupeným zbožím spokojeni. S přáním hezkého dne, Lenka z VYBAVENÍFITNESS
Avatar autora | 20.5.2021
+ rychlé vyřízení objednávky
+ široká nabídka

Vše proběhlo v pořádku, rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup na eshopu Vybavenífitness.cz i čas věnovaný hodnocení, které celému našemu týmu udělalo radost. Věříme, že budete se zakoupeným zbožím spokojeni. S přáním hezkého dne, Lenka z VYBAVENÍFITNESS
Avatar autora | 20.5.2021
Odporúčam, veľmi milý, ústretový zákaznícky servis, rýchle dodanie.
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup na eshopu Vybavenifitness.cz i za milé hodnocení, kterého si velmi vážíme. Věříme, že budete se zbožím spokojena. Lenka z Vybavenífitness
Avatar autora | 10.4.2021
+ rychle dodani
+ opravdu kvalitni zbozi
+ uplne odpovida popisu a fotkam na strance
+ ochota personalu poradit a pomoct online

nakladaci cinka je tak hezka jak na obrazku, vyhoda je gumene zavazi protoze mam drevenou podlahu, zabezpeceni zavazi pomoci klipu se jednoduse ovlada celkove spokojenost na eshopu mi poradili, dodani bylo bez problemu a rychle
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, jsme moc rádi, že jste s nakládací činkou spokojená. Když budete v budoucnu cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit, Vaše recenze nás moc potěšila :-). S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 9.4.2021
+ Přehledný e-shop
+ Rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup na našem eshopu a Vaše recenze nám udělala velkou radost! S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 5.4.2021
Vynikající spolupráce, ještě jednou velké díky :)
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho nákupu na našem eshopu. A děkujeme za milou recenzi. S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 19.3.2021
+ Veľmi rýchle dodanie a skvelá komunikacia. Objednávka bola ako darček a stihlo mi to prist za velmi krátku dobu.
- Nemam žiadne

Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, velmi nás těší, že jste byli spokojeni s nákupem na našem eshopu. Děkujeme za recenzi, velmi si toho vážíme. S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 12.3.2021
+ Rychlé jednání.
+ Dobře vše zabalené.
+ Cena za zboží.

Balíček jsem objednal v neděli a v pondělí večer už čekal. Balíček byl zabalen tak aby nedošlo k poškození takže super!
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup na našem eshopu. Balíčky balíme s láskou a pokud je zboží skladem, snažíme se obratem expedovat. S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 25.2.2021
Moje první objednávka
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení i nákup na eshopu www.vybavenifitness.cz/. S přáním hezkého dne Lenka VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 18.2.2021
Výborná komunikace, rychlá reakce na dotaz
Avatar autora (Administrátor) 5.7.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení i za nákup na www.vybavenifitness.cz/. S přáním hezkého dne Lenka VYBAVENÍ FITNESS

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení