Hodnocení obchodu

4,7 84 hodnocení
5
77x
4
2x
3
0x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
MJ Avatar autora Marcela Jahodová | 15.9.2021
+ výborná komunikace na zákaznickém servisu, vše vyřídí obratem + extra rychlé doručení + velmi dobrá cena + kvalitní produkty
Avatar autora | 19.7.2021
+ výborná komunikace,
+ rychle doručení
+ dobra cena

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení i za Váš nákup, udělalo nám radost :-). Věříme, že budete se zakoupeným zbožím spokojeni. S přáním hezkého dne, Lenka z VYBAVENÍFITNESS
Avatar autora | 20.5.2021
+ rychlé vyřízení objednávky
+ široká nabídka

Vše proběhlo v pořádku, rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup na eshopu Vybavenífitness.cz i čas věnovaný hodnocení, které celému našemu týmu udělalo radost. Věříme, že budete se zakoupeným zbožím spokojeni. S přáním hezkého dne, Lenka z VYBAVENÍFITNESS
Avatar autora | 20.5.2021
Odporúčam, veľmi milý, ústretový zákaznícky servis, rýchle dodanie.
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup na eshopu Vybavenifitness.cz i za milé hodnocení, kterého si velmi vážíme. Věříme, že budete se zbožím spokojena. Lenka z Vybavenífitness
Avatar autora | 10.4.2021
+ rychle dodani
+ opravdu kvalitni zbozi
+ uplne odpovida popisu a fotkam na strance
+ ochota personalu poradit a pomoct online

nakladaci cinka je tak hezka jak na obrazku, vyhoda je gumene zavazi protoze mam drevenou podlahu, zabezpeceni zavazi pomoci klipu se jednoduse ovlada celkove spokojenost na eshopu mi poradili, dodani bylo bez problemu a rychle
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, jsme moc rádi, že jste s nakládací činkou spokojená. Když budete v budoucnu cokoliv potřebovat, neváhejte se na nás obrátit, Vaše recenze nás moc potěšila :-). S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 9.4.2021
+ Přehledný e-shop
+ Rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup na našem eshopu a Vaše recenze nám udělala velkou radost! S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 5.4.2021
Vynikající spolupráce, ještě jednou velké díky :)
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, velmi si vážíme Vašeho nákupu na našem eshopu. A děkujeme za milou recenzi. S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 19.3.2021
+ Veľmi rýchle dodanie a skvelá komunikacia. Objednávka bola ako darček a stihlo mi to prist za velmi krátku dobu.
- Nemam žiadne

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, velmi nás těší, že jste byli spokojeni s nákupem na našem eshopu. Děkujeme za recenzi, velmi si toho vážíme. S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 12.3.2021
+ Rychlé jednání.
+ Dobře vše zabalené.
+ Cena za zboží.

Balíček jsem objednal v neděli a v pondělí večer už čekal. Balíček byl zabalen tak aby nedošlo k poškození takže super!
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup na našem eshopu. Balíčky balíme s láskou a pokud je zboží skladem, snažíme se obratem expedovat. S přáním hezkého dne Lenka z VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 25.2.2021
Moje první objednávka
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení i nákup na eshopu www.vybavenifitness.cz/. S přáním hezkého dne Lenka VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 18.2.2021
Výborná komunikace, rychlá reakce na dotaz
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení i za nákup na www.vybavenifitness.cz/. S přáním hezkého dne Lenka VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 3.2.2021
dárek byl přijat s nadšením
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení i za nákup na www.vybavenifitness.cz/. Jsme rádi, že Vám dárek udělal radost. S přáním hezkého dne Lenka VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 1.12.2020
+ široký výber produktov + rýchla odozva

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 29.10.2020
Vse probehlo bez jakehokoliv problemu.
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že vše bylo bez problémů. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 26.10.2020
...vše v pohodě.
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 22.10.2020
+ Originální výběr pomůcek na cvičení, oproti jiným eshopům
+ Kvalitní značky pomůcek
+ Rychlé doručení
- Většina věcí není skladem :/

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení a těšíme se na další spolupráci s vámi. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 18.10.2020
Rychlé dodání, špičková kvalita produktů
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme vám za skvělé hodnocení. Máme radost, že jste byl s nákupem spokojený. Těšíme se na další spolupráci s vámi. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 30.9.2020
+ Přehledný e-shop
+ Nabídka zboží, popisy
+ Rychlost dodání

Vše proběhlo na výbornou...
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že proběhl nákup v pořádku a zboží bylo rychle doručeno. Budeme se těšit na další spolupráci s vámi. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 17.9.2020
+ Rychlost dodání

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Těší nás, že vám zboží dorazilo v co nejkratší době. Věříme, že k nám na eshop opět zavítáte. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS
Avatar autora | 24.8.2020
+ I přes velmi rychlou expedici a poslání mi obchod vyhověl a zboží jsem měla hned druhý den ráno doma, moc děkuji

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, velmi děkujeme za vaše hodnocení. Někdy je odeslání během pár minut od přijetí objednávky heroický výkon, ale baví nás to a jsme rádi, že jste byla s rychlostí dodání zboží spokojená ;-) Těšíme se na další spolupráci s vámi. S pozdravem Tým eshopu VYBAVENÍ FITNESS